Actualitat | Música

Data de publicació: 07-02-2021

L'APGCC se suma al manifest i la convocatòria de concentració en favor de la Llibertat d'Expressió

La Junta Electoral no autoritza la concentració prevista per avui, i l'Acadèmia Catalana de la Música mantindrà la trobada i la farà online
Data de publicació: 07-02-2021
La Junta Directiva de l'APGCC ha decidit sumar-se a la iniciativa de  la junta de l'Acadèmia Catalana de la Música d'impulsar un manifest a favor de la llibertat d'expressió i en contra de la condemna al raper Pablo Hasel, que serà llegit en una concentració de suport que tindrà lloc el proper dijous 11 de febrer a les 16 h , convocada per la mateixa Acadèmia i que compta amb el suport de diferents associacions referents del sector cultural.

Inicialment aquesta concentració s'havia convocat a la Plaça del Rei de Barcelona, però davant de la negativa de la Junta Electoral a celebrar-la, l'organitació ha decidit mantenir-la i fer-la de manera virtual, a través de la plataforma Zoom.

La concentració i el manifest ha aconseguit l’adhesió de la major part d’entitats del sector cultural, entre les quals hi ha l'APGCC. 

Et pots connectar a la concentració a través d'aquest enllaç. L'APGCC s'hi sumarà també a la concentració i hi participarà.

Tags: