Agenda | Arts escèniques

12-03-2021 fins al 12-03-2021

Circuit Nòmada de FiraTàrrega

Jornada inaugural del divendres 12 de març
12-03-2021 fins al 12-03-2021
Localització: Online
Data de publicació: 04-03-2021
Circuit nòmada de Fira Tàrrega és un programa de 30 creacions escèniques singulars que es veuran a una quarantena de poblacions arreu del territori entre els mesos de març i octubre de 2021.

Arrenca el Circuit Nòmada a Tàrrega amb una reunió professional per parlar del valor de la col·laboració i el treball en xarxa, i amb la presentació dels espectacles de les companyies Rawscenography, Pájaro Carpintero, Cia. Anna Confetti, Àngel Duran i Circ Bover. Inscripcions a aquesta jornada inaugural AQUÍ (places molt limitades).

Totes les sessions programades en el Circuit Nòmada tenen un número de seients reservats per a PROS i en algunes parades recuperem la trobada presencial amb reunions professionals que hem batejat com a Pop-Up-Pro.

Informació en detall AQUÍ. (el dossier professional estarà disponible a partir del 12 de març).

La Llotja en Línia segueix activa, la pots fer servir com a lloc de contacte. Totes les companyies i els espectacles del Circuit Nòmada formen part d’un Univers especial. És el lloc on descobrir-les i contactar amb elles. Si ja ets de la Comunitat PRO aquest és el teu enllaç directe a tota la informació. Si encara no ets membre de la Comunitat PRO de La Llotja en Línia subscriu-te AQUÍ.

Tags: