Actualitat | Polítiques culturals

16-03-2021 fins al 16-03-2021

Els sectors culturals i els programes de recuperació econòmica post-covid

El Cercle de Cultura, el Cercle d’Economia, PROA, ADETCA i l’Acadèmia Catalana de la Música organitzen una sessió per a posar en comú algunes visions i perspectives sobre la relació d’aquests fons i projectes i la relació amb els sectors de la cultur
16-03-2021 fins al 16-03-2021
Localització: Barcelona+Streaming
Data de publicació: 10-03-2021
Les arts escèniques, la música i l'audiovisual a Espanya presentaven uns dades encoratjadores, que suposaven una recuperació de la crisi de l'any 2008. No obstant això, la pandèmia provocada per la covid-19 ha tornat a colpejar aquest sector. 

En la perspectiva de l’estructuració dels projectes relacionats amb la recuperació de l’activitat econòmica, el Cercle de Cultura, el Cercle d’Economia, PROA, ADETCA i l’Acadèmia Catalana de la Música organitzen una sessió per a posar en comú algunes visions i perspectives sobre la relació d’aquests fons i projectes i la relació amb els sectors de la cultura.

L’acte serà conduït per l’escriptor i periodista Jordi Amat, membre de les juntes del Cercle de Cultura i del Cercle d’Economia i comptarà amb una breu introducció d'en Jordi Pardo, president del Cercle de Cultura, director general de la Fundació Pau Casals i soci de l'APGCC.

Amb la participació de:
  • Dulce Campos, cap de la “Unidad de Apoyo del plan de recuperación.” Dirección General de Industrias Culturales y Cooperación. Ministerio de Cultura y Deportes
  • Mariachiara Esposito. Policy Officer, Culture and Cultural Heritage, European Commission (DG EAC)
  • Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives, Ajuntament de Barcelona i soci de l'APGCC
  • Francesc Vilaró, cap del Gabinet Tècnic, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
#NextGenerationCultura

L'acte tindrà lloc el proper dimarts 16 de març a les 18 h al carrer Provença, 298 de Barcelona. També es farà una retransmissió online del mateix. 
*A conseqüència de les mesures sanitàries vigents, l'acte només es podrà seguir pels nostres canals digitals.*
 *L'acte serà en castellà i comptarà amb una intervenció en anglès*

Tags: