Actualitat | Arts escèniques

13-04-2021 fins al 16-05-2021

Obert el termini de presentació de propostes pel FITKAM 2021

Des de el 13 d’abril al 16 de maig de 2021
13-04-2021 fins al 16-05-2021
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 16-04-2021
FITKAM, Festival de Teatre Infantil i Juvenil Kacumensi a Montmeló s’organitza des de l’Ajuntament de Montmeló.

Ja hem arribat a la 8a edició del FITKAM, que enguany serà els dies 18 i 19 de setembre a Montmeló i presentem aquesta convocatòria a totes les companyies professionals de l’àmbit de l’espectacle familiar.

Durant el cap de setmana es podran veure espectacles de tot tipus de gèneres, amb l’objectiu que tant públic assistent com els programadors convidats puguin gaudir d’una àmplia programació amb diferents estils i gèneres, cercant en tot moment la qualitat i la innovació.

Treballarem perquè l’assistència de programadors sigui la més àmplia possible, amb una oferta que tingui en compte la qualitat, la varietat, i evidentment, que la proposta artśitica pugui ser programada posteriorment.

La Direcció Artística, de la mà de l’Agustí Coll, serà l’encarregada del procés de selecció de les propostes rebudes.

El període de presentació de sol·licituds per participar al FITKAM’2021 serà del 13 d’abril al 16 de maig del 2021 (ambdós inclosos) .

La convocatòria està oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, titelles, musical, clown, etc.) adreçats a públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais interiors com a l’exterior. Els muntatges programats poden ser de petit, mitjà o gran format i poden combinar diversos gèneres.


 
Condicions de participació a FITKAM’21
Per a poder participar al Fitkam’2021 les companyies han de tenir en compte les següents condicions i enviar tota la documentació dins del termini de participació.

1.- Condicions econòmiques
L’organització pactarà un import econòmic per a cada companyia i grup en concepte de compensació econòmica per la seva participació en el festival, tenint en compte a més a més els costos per desplaçaments i altres despeses generals però en cap cas no correspondrà a l’import del seu caixet habitual.
 

  2.- Allotjament i dietes de les companyies
Fitkam comptabilitzarà com a integrants d’una companyia, a efectes de manutenció, el nombre d’intèrprets a escena més el personal tècnic de la cia.
L’organització facilitarà un VAL de descompte per component a bescanviar als espais de restauració que es determinin, vàlids únicament durant el mateix dia de l’actuació.
L’organització no es farà càrrec de l’allotjament de les companyies.
 

3.- Condicions tècniques
L’organització de la fira proporcionarà la infraestructura tècnica necessària per a la realització de cada espectacle, sempre que la companyia hagi enviat la fitxa tècnica en el termini previst i aquesta hagi estat revisada i confirmada per la cap tècnica del festival.
 
4.- Contracte i facturació
Aquestes “Condicions de Participació” de les companyies estan subjectes i supeditades al contracte que s’haurà de signar entre la companyia i l’Ajuntament de Montmeló..
 
5. Confirmació
Les companyies o grups seleccionats rebran la confirmació oficial de la seva participació abans del 4 de juliol de 2021 per correu electrònic.
 
6.- Projecció d’imatges
La informació sobre l’espectacle, que serà elaborada pel FITKAM a partir del material lliurat pels artistes, es difondrà a través de la web, xarxes socials i els mitjans de comunicació pertinents.
 
 7.- Material a aportar
Cal fer arribar la informació i documentació a través del formulari web a  www.fitkam.cat.

Informació necessària:
.Fitxa d’inscripció 
·Persona de contacte: Nom i cognom, telèfon i mail
·Dossier artístic: descripció de l’espectacle, currículum i fitxa artística.
·Fitxa tècnica: característiques i necessitats tècniques, de personal i detall de mides del vehicle de transport de l’escenografia.
·Dues fotografies, de la companyia o grup (en format .tif o .jpg. Mínim 10x15 cm i 300 dpi de resolució).
·Link al vídeo de promoció (vimeo, youtube...).
·Link al vídeo sencer (vimeo, youtube...).
El material presentat no es retornarà

8.- Contacte per més informació i possibles dubtes
Per correu electrònic a: artistic@fitkam.cat

Tags: