Actualitat | APGCC

13-05-2021 fins al 31-05-2021

Torna el programa ImpulsA't, projecte de mentoria de l'APGCC

Del 13 al 31 de maig les persones sòcies es poden inscriure a la 4a edició del programa de mentoria
13-05-2021 fins al 31-05-2021
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 06-05-2021
Ja estan obertes les inscripcions per a l'edició 2021 del programa de mentoria, impulsA't, un programa nascut l'any 2018 amb l'objectiu de donar resposta a l’increment en les dificultats d’inserció i reinserció laboral que pateix un gran nombre de professionals de la gestió cultural. Així, l'APGCC vol ajudar les professionals sòcies a donar les primeres passes dins el mercat laboral, o bé a reincorporar-se després d’un temps d’inactivitat per atur o excedència. El programa també està pensat per ajudar a reorientar l’activitat professional per a professionals en actiu que tinguin la necessitat de redefinir el seu perfil.

L’objectiu del programa és facilitar la transferència de coneixements entre professionals amb llarg bagatge i coneixement del sector i aquelles persones que necessitin un suport per definir o reorientar el seu propi itinerari professional. El programa no pretén prestar un servei de consultoria empresarial sinó que està destinat a acompanyar a persones en procés de redefinició professional.
 
La valoració altament positiva de les darreres convocatòries porta l’APGCC a obrir de nou el programa per al curs 2021. Amb un format consolidat, s’intentarà acollir a 20 persones mentorades.

A qui va adreçat
D’acord amb els objectius indicats, els destinataris del programa són: 

a. Les gestores i gestors culturals que formen part de l’associació i  que volen incorporar-se per primera vegada al mercat laboral després d’haver finalitzat els seus estudis. 
b. Les gestores i gestors culturals que volen reincorporar-se al mercat laboral després d’un temps d’estar-ne fora per motius de maternitat, atur o altres circumstàncies. 
c. Les gestores i gestors culturals que volen reorientar la seva activitat professional després d’un temps d’exercici per esgotament de l’actual cicle professional, millorar la retribució, o per ganes d’aplicar l’experiència assolida en nous àmbits, fer front a nous reptes i créixer professionalment

El programa s'articula a partir de trobades  personals entre professionals de la gestió cultural amb una llarga i consolidada trajectòria (mentors i mentores) i professionals que necessiten dissenyar o redissenyar i traçar el seu propi itinerari (mentorats i mentorades). D'entre les persones inscrites, la comissió encarregada farà la selecció que consideri adient i establirà les parelles segons afinitat del sector professional.

El programa de mentoria començarà durant el mes de setembre i finalitzarà a finals  de desembre (4 mesos), motiu pel qual caldrà la implicació de les persones seleccionades, que caldrà que es comprometin a treballar seriosament en el pla de treball que li proposi la persona mentora. 

Consulta la presentació del programa i les preguntes freqüents en l'apartat de documentació.
 
Apunta't al programa de mentoria de l'APGCC fent clic aquí.

Termini d’inscripcions des del 13 fins el 31 de maig.

Tags: