Actualitat | Gestió cultural

Data de publicació: 21-07-2021

Maria Lladó, nova directora de l’àrea de creació de l’Institut Ramon Llull

La gestora cultural i sòcia de l'APGCC cobreix la vacant deixada per Francesc Serés, que ara és el nou director de l’IRL
Data de publicació: 21-07-2021
El consell de direcció de l’Institut Ramon Llull ha aprovat el nomenament de la gestora cultural Maria Lladó Ribot com a nova directora de l’àrea de creació de la institució. La seva designació cobreix la vacant deixada per Francesc Serés, qui va assumir el càrrec el desembre de 2018, i que fa aquest mes de juliol ha estat nomenat nou director de l’IRL.

Maria Lladó Ribot (Palma, 1976) és llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona amb estudis en Gestió i Producció de Música, Teatre i Dansa per l’Instituto Complutense de Ciencias Musicales i SGAE/Fundación Autor. Va ser Delegada de Música de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i des de 2003 és Coordinadora de Música de l’Institut Ramon Llull. És sòcia de l'APGCC des de 2003.

Ha estat membre de la direcció artística del Mercat de Música Viva de Vic de 2011 a 2013 com a assessora musical, membre de la comissió artística de l’Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya de 2008 a 2009 i des de 2017 és assessora musical del Festival Grec de Barcelona. Ha exercit la docència en diversos postgraus de gestió cultural. És membre fundadora de MIM (Mujeres Indústria de la Música) i de l’Associació de Gestors Culturals de les Illes Balears. També és membre de l’Associació de Gestors Culturals de Catalunya i d'Interacció.

Tags: