Agenda | Gestió cultural

07-10-2021 fins al 07-10-2021

#ConcaLab: Experiències de retorn i gratificació

3a sessió dels Espais per a l’intercanvi d’experiències de creació i gestió cultural
07-10-2021 fins al 07-10-2021
Localització: La Panera, Centre Cultural Lleida
Data de publicació: 28-09-2021
El 7 d’octubre, des del Centre d’Art La Panera de Lleida, té lloc la tercera sessió de CoNCA_Lab, una iniciativa que reuneix destacats professionals de diferents àmbits de la cultura per a intercanviar experiències i punts de vista al voltant de temes com la complicitat i possibilitat de sinergies entre sectors; l’adaptació a un entorn en permanent canvi o, en aquest cas, el retorn i la gratificació. La devolució de la cultura als seus artistes i professionals a nivell econòmic i emocional, així com a la societat, és el que es tractarà en aquesta sessió, amb conceptes com la cohesió i la inclusió social, l’educació i el desenvolupament, la democràcia i la participació ciutadana...

Com en les anteriors sessions, els participants conversaran per parelles, amb la moderació de Marta Domènech, i es podrà seguir i fer preguntes en directe per internet a través del YouTube del CoNCA.

Les personalitats que participaran al CoNCA_Lab 3 son Lara Costafreda, il·lustradora, dissenyadora i activista; Sílvia Capell, artista de circ amb la Cia. En Diciembre i membre de La Persiana; Sergi Capell, consultor i soci fundador i director de La Casa de Carlota; Quim Marcé, director de La Mirona i del Teatre de Bescanó; Jordi Souto, de la llibreria La Fatal; Jordi Bertran, gestor cultural i professor de la URV; Rocío Manzano, actriu, directora i productora de NUS Coop; i Roger Gascon, músic, productor i fundador de Gate24.

CoNCA_Lab és una iniciativa del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts que compta amb un equip curatorial format per Jordi Novell, Emma Quadrada, Lau Delgado, Maria Thorson i Quim Bigas, i la col·laboració de l'APGCC.

Sessió moderada per: Marta Domènech i Marta Berenguer

Tags: