Agenda | APGCC

06-10-2021 fins al 06-10-2021

Píndola formativa: Atur i jubilació en règim d’artistes, de la sol·licitud a la compaginació amb feines puntuals

Dimecres 6 d’octubre a les 10 h, en format presencial a Barcelona i també online
06-10-2021 fins al 06-10-2021
Localització: SGAE (Barcelona)
Data de publicació: 27-09-2021
Com podem gestionar la nostra jubilació si estem donats d’alta a la Seguretat Social? Com podem compaginar el cobrament de la pensió de jubilació amb treballs puntuals remunerats? I en cas que estigui cobrant l’atur? Com puc compaginar la prestació d’atur amb treballs puntuals remunerats? 

Sovint els i les treballadores de la cultura es troben a l’atur o cobren la seva jubilació però aconsegueixen feines puntuals o temporals interessants i a les quals no volen renunciar. Per resoldre aquests dubtes des de les associacions de professionals de les arts escèniques organitzem una píndola formativa el pròxim 6 d’octubre amb les advocades laboralistes Ana Airas i Andrea Leunda. 

La sessió és oberta i gratuïta per a les persones associades a les entitats organitzadores: Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), TTP - Associació de Companyies Professionals d'Arts, Associació de Professionals de Gestió Cultural de Catalunya (APGCC), Associació d’Actors i Directors de Catalunya (AAPDC), i Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC). 

Cal inscriure’s en AQUEST FORMULARI i detallar si voleu assistir presencialment a la xerrada a la seu de la SGAE a Barcelona o si la seguireu online a través del canal Youtube de l’APCC.  

Desenvolupament de la sessió: 
10 h – Benvinguda 
10.10 h – Atur per artistes 
10.30 h -Jubilació per artistes 
11 h – Compaginació de jubilació i atur amb contractes de treball  
11.30 h – Preguntes de les persones assistents 

Informació pràctica: 
  • Píndola formativa organitzada per les associacions de professionals de les arts escèniques APCC, APdC, AADPC, TTP i APGCC. Exclusiva i gratuïta per a persones sòcies d'aquestes associacions.
  • A càrrec d'Ana Airas i Andrea Leunda, advocades de l'àrea legal AADPC. Andreu Leunda també assessora a l’APCC i a l’APdC. 
  • Lloc: Seu de la SGAE. Passeig Colom núm. 6. Barcelona. Metro Drassanes i Barceloneta. 
  • La sessió també es podrà seguir online a través del canal Youtube de l’APCC  

Tags: