Actualitat | Música

13-09-2021 fins al 14-11-2021

La FiM Vila-seca obre convocatòria de propostes artístiques per a l'edició 2022

Fins el proper 14 de novembre està oberta la convocatòria artística per participar a la FiM Vila-seca 2022
13-09-2021 fins al 14-11-2021
Localització: Online
Data de publicació: 07-10-2021
La FiM, Fira de música emergent i familiar de Vila-seca celebrarà la seva propera edició els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022. 

Convocatòria artística
El període d’inscripció de propostes artístiques comença el 13 de setembre de 2021 i finalitza el 14 de novembre de 2021. Els projectes musicals es podran presentar únicament a través del web www.fim.cat.

La convocatòria està adreçada a dues tipologies de propostes: els grups i artistes emergents de qualsevol estil de música moderna que es trobin als inicis de la seva trajectòria; les companyies, grups i espectacles de música per a públic familiar.

La selecció tindrà en compte la qualitat artística de les propostes pel que fa a creació, interpretació i posada en escena, el seu nivell d’innovació i originalitat, el seu caràcter d’estrena i la projecció que la participació a la FiM Vila-seca pot suposar per a un projecte musical.

Es poden inscriure a la FiM Vila-seca els projectes musicals procedents de Catalunya: aquelles bandes que assagin o que algun dels seus membres visquin al territori català. Les propostes musicals poden ser interpretades en qualsevol idioma. Pel que fa a les propostes emergents, tenir treballs discogràfics publicats o manàger no exclou de la participació a la fira.
 
La selecció final, que es comunicarà a les propostes escollides a finals de febrer del 2022, tindrà en compte la diversitat del conjunt de la programació de la FiM, en termes d’estils musicals, formats de les propostes, equilibri territorial, gènere i presència d’artistes amb diversitat funcional.

La persona encarregada de realitzar la selecció artística final serà Marti Marfà, director artístic de la FiM Vila-seca.

La FiM Vila-seca
La FiM Vila-seca va celebrar la seva edició de represa l’any 2021 després de 5 anys d’aturada en un complex context d’emergència sanitària. Els 5.000 assistents, els 360 professionals acreditats i els 34 projectes musicals participants van tornar a situar-la com a epicentre de les propostes musicals emergents de Catalunya i els territoris de parla catalana, i com a pol de dinamisme del sector.

La propera edició de la fira de música emergent i familiar de Vila-seca vol seguir treballant la recuperació d’un aparador professional de referència, que pretén contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu en un moment de crisi i reptes fonamentals.

L’Ajuntament de Vila-seca, principal organitzador de la fira, aspira a consolidar la FiM com la cita primaveral de música emergent i familiar de Catalunya, tant per a professionals i artistes com per a públic en general del Camp de Tarragona, la Catalunya Sud i el conjunt del país. La FiM Vila-seca també rep el suport de la Diputació de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Tags: