Serveis a professionals

Uneix-te per gaudir dels avantatges

Acompanyament professional

T’acompanyem en el desenvolupament de la teva carrera professional, a través de la proposta de formacions, el recull i publicació continuada d’ofertes laborals del sector, així com ofertes de col·laboració professional. A més t’oferim un programa de mentoria.

ACTIVITATS PROFESSIONALS
L'Associació té un programa d'activitats per fomentar l'intercanvi d'experiències i la reflexió entre professionals de la gestió cultural: debats, jornades, taules rodones, cicle de conferències a l'entorn de temes d'actualitat de la professió, visites culturals per conèixer de més a prop la gestió d'esdeveniments i equipaments culturals.
ESTIGUES AL DIA
Les persones associades reben informació periòdica relacionada amb l'àmbit de la gestió cultural: jornades, conferències, presentacions d'estudis, sessions formatives, convocatòries, ajuts i beques, etc., així com amb el programa d'activitats de l'APGCC i les ofertes exclusives per persones associades.
Si no formes part de l’Associació però vols rebre també informació sobre les activitats pròpies de l’Associació a través del correu electrònic

Assessorament laboral, fiscal i comptable

L'APGCC ofereix serveis d'assessorament laboral, fiscal i comptable per a persones associades, a través de convenis de col·laboració amb gestories i altres associacions sectorials.

Els serveis van dirigits tant a professionals autònoms/ autònomes com a professionals que treballin en organitzacions o empreses del sector cultural tant de l'àmbit públic com privat.

Recollim les consultes de les persones associades de forma totalment confidencial, i les acompanyem fins a la resolució de tots els dubtes que hi pugui haver al respecte.

Condicions del servei:

  • Gaudeix d'una primera consulta gratuïta en qualsevol de les seves àrees d'activitat.

  • Per accedir a aquest servei pots sol·licitar-ho a través del correu electrònic, a través del telèfon de l'APGCC o presencialment

  • Una cop hagis fet ús del servei, fes-nos arribar la teva valoració

QUÉ CAL FER PER ASSOCIAR-SE
Què necessito? Cal acreditar que ets professional de la gestió cultural, a través d'alguna titulació acadèmica o bé acreditant més de 2 anys d'experiència professional en el sector
Per a què serveix? Sent sòcia de l'APGCC contribueixes a enfortir el sector i vetllar per unes millors condicions laborals i valoració de la professió
Quin cost té? Donar-se d'alta té un cost de 80€ anuals
Hi ha descomptes? Si ets menor de 30 anys o bé estàs en situació d'atur, tens un 50% de descompte
APROFITA UN MUNT DE DESCOMPTES
  • Descomptes d’entre un 50% i 75% a les activitats i sessions formatives organitzades per l’APGCC.
  • Descomptes del 50% en la inscripció o acreditació per a jornades, fires, festivals o sessions formatives organitzats per altres entitats del sector: Fira Mediterrània, la FiraTàrrega , Mercat de Música Viva de Vic, el Sismògraf d'Olot, les Jornades de la UB, entre d’altres.
  • Ofertes i descomptes puntuals per activitats relacionades amb la gestió cultural d’importància a Catalunya.
  • Descompte en la compra d’entrades per equipaments culturals: el saT!, els espectacles musicals a BCN Clàssics, al MACBA, Caixafòrum, CCCB o Fundació Joan Miró.
  • Descomptes en l'assessorament i gestió personalitzada d'assegurances en matèria de cultura en els serveis d'Arç Cooperativa.
  • 5% de descompte a les llibreries Medios i La Central, de Barcelona.